UW INTERIEUR ZEGT WIE U BENT…content_img1

Ik verzorg uw interieur volledig op maat, rekening houdend met uw wensen en noden waarbij functionaliteit, esthetiek en persoonlijkheid hand in hand gaan. Het perfect evenwicht tussen ruimte, licht, kleur en materiaalkeuze zorgt ervoor dat een interieur er staat.

Een eerlijk en gepersonaliseerd advies wordt u aangeboden. Bij de uitvoering wordt beroep gedaan op – door ervaring verworven – professionele vakmensen die er een hogere perfecte afwerkingsgraad op na houden.

Als interieurarchitect fungeer ik als enige vertrouwenspersoon tussen de verschillende aannemers en u als bouwheer. Dit betekent dat u vrij bent van zorgen. Werfcontrole en coördinatie zijn dan ook niet weg te denken in mijn totale takenpakket.

Ik streef naar tevredenheid van mijn klanten waarbij het luisteren de basis en de essentie is. Doch is het aan de interieurarchitect om meerwaarde en kennis mee te geven, wat zich telkens weer uit in een geslaagde realisatie.

Elke klant is uniek, zo wordt steeds weer gezocht naar het gepaste ontwerp met de juiste materialen zodat de klant zich thuis voelt.

Interieurarchitectuur is een passie, waarin ik mijn ziel leg en deze graag deel met u als klant. Dit voel je gedurende de verdere uitwerking en het resultaat!

MANIER VAN WERKEN

1.Kennismaking

Graag kom ik vrijblijvend bij u thuis voor een eerste gesprek en toelichting. Luisteren is een kunst.

2. van advies tot totaalinrichting

Advies (kleur/interieur) , verfraaiingswerken, verbouwing, nieuwbouw, totaalinrichting van A tot Z. Elk project (klein en groot) vraagt kennis van zaken. Uw interieur staat of valt met de allereerste beslissingen .

3. voorontwerp

bij akkoord tot samenwerking volgt een voorontwerp. Gaande van uw leefruimte, keuken, badkamer, slaapkamer, dressing, … Dit volledig op maat, uw interieur als weerspiegeling van uw persoonlijkheid.

4. offerten

Is het voorontwerp naar uw wens  gaan we over tot de aanvraag van offerten. Waarbij u een duidelijk beeld krijgt betreffende het budget.

5. Uitvoeringsplan

Grondplan en aanzichten worden uitgewerkt:

  • Gedetailleerd maatwerk/meubelwerk,  sanitaire en elektrische voorzieningen
  • vloeren, verlichting (positie + keuze verlichting, …) , positie stopcontacten/schakelaars, positie meubilair, gordijnen (systemen), technische ruimten, …
  • cruciaal voor een geslaagd resultaat

6. Uitvoering

De reeds jarenlange samenwerking met  dezelfde ervaren vakmannen resulteert telkens in piekfijn afgewerkte interieurs .

7. Coördinatie en werfcontrole

via een daadkrachtige aanpak coördineer ik elk interieur in goede banen. Van groot belang is dat ik werkelijk de tijd neem om de werken op te volgen en waar nodig bijstuur. Elk werk krijgt mijn persoonlijke aandacht tot in het kleinste detail.

8. premies

bij verbouwing kan ik u informeren of u in aanmerking komt voor bepaalde premies.